Stadin söpöin kuvaamo

KORONAINFO

Myymälämme avautuu viikolla 23

Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi myymälämme ja valokuvastudiomme on suljettuna. Näillä näkymin pääsemme kuitenkin avamaan taas viikolla 23. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta myöhemmin. Siihen asti jatkamme työskentelyä etänä.

info@studiokupu.fi / 0403249127

Kesän kuvauksista -20%

Koronaepidemian aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi tarjoamme asiakkailemme nyt kaikista kesälle  (1.6. – 1.9.2020) varatuista kuvauksista -20% alennuksen, jos maksat palvelun ennakkoon. Maksuvaihtoehtoina meillä käy Mobilepay (toimii myös etänä), verkkomaksaminen tai lasku.

Ajanvarauskalenterimme ei juuri nyt ole käytettävissä, mutta voit varata ajan ajanvarauslomakkeella, sähköpostitse info@studiokupu.fi tai puhelimitse 0403249127. 

Sekä studio-, että miljöökuvausaikoja on tarjolla runsaasti!

 

Miten voin auttaa?

Tykkää, jaa & kommentoi

Tässä tilanteesa some ja seuraajat ovat pienyrittäjälle kultaakin kalliimpia. Kerro kaverille Kupusta ja tykkää kuvistamme! Palautetta ja uusia ideoita saa myös heitellä vapaasti inboxiin. Allaolevista linkeistä pääset somekanaviimme.

Instagram

Facebook

 

Verkkokauppa
Lahjakortit ja kuvatuotteet ovat erinomainen lahja itselle tai läheiselle. Olemme valinneet muutaman tuotteen, joita lämpimästi suosittelemme ostamaan juuri nyt:

Lahjakortit 

Taulut ja printit omista kuvista

Yllätystaulu

 

Kuva: Ani Koivisto / Malli: Betty Fvck

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!