Stadin söpöin kuvaamo

KORONAINFO

Miten ehkäisemme koronaviruksen leviämistä? 

Studio Kupu on alusta asti noudattanut turvallisemman tilan periaatteita, mikä antaa loistavat raamit myös kriisitilanteessa toimimiseen. Noudatamme alueellisten viranomaisten suosituksia ja päivitämme käytäntöjämme jatkuvasti. Viimeksi päivitetty 7.10.2020.

Jotta me kaikki pysyisimme terveinä, toivoisimme että liikkeessämme asioitaisiin vain täysin oireettomana.

Studio: Varatun kuvausajan voi ilman kustannuksia peruuttaa tai siirtää lyhyelläkin varoitusajalla. Myös kuvaajamme noudattavat tätä, joten tarkistathan ajanvarauksen yhteydessä yhteystietojen oikeellisuuden, jotta voimme mahdollisesti soittaa sinulle. 

Myymälä: Jäämme pienimistäkin oireista kotiin, jolloin liikkeellämme saattaa olla yllättävä sairaspoissaolo. Tiedotamme tästä sosiaalisen median kanavissamme (Instagram ja Facebook) ja mahdollisuuksien mukaan laitamme myös lapun liikkeen oveen. Pahoittelemme jo etukäteen tästä aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä tänä haastavana aikana.

Käytämme kasvomaskeja ja suosittelemme sitä myös asiakkaillemme. 

Studio: Kuvaustilanteessa kuvattava ei luonnollisestikaan voi käyttää maskia, mutta kuvaajamme pyrkivät käyttämään mahdollisuuksien mukaan. Huomioithan kuitenkin, että studiomme on pienehkö ja kuvaukset ovat lähikontakti, joten riski on aina olemassa. Teemme kaikkemme, jotta riski olisi mahdollisimman pieni. 

Myymälä: Toivomme, että asiakkaamme käyttävät mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia liikkeessämme asioidessaan. Henkilökuntamme asettaa maskin päähän asiakkaan astuessa sisään, joten odotathan pienen hetken jotta ehdimme tekemään tämän hygieenisesti. 

Käsienpesulla on tärkeä rooli tartuntojen ennaltaehkäisyssä.

Heti oven lähettyville on laitettu käsidesiä asiakkaille ja liikkeessämme on myös mahdollisuus käsienpesuun.

Lisäksi olemme tehostaneet siivouskäytäntöjämme ja huolehdimme tilan riittävästä ilmanvaihdosta. Kivijalassamme asioidaan normaalitilanteessakin pääosin 1-2 ihmistä kerrallaan, joten varsinaisesta ruuhkasta ei tarvitse murehtia. 

Lämpimästi tervetuloa Kupun alle! 

 

Viipurinkatu 8

info@studiokupu.fi / 0403249127

Myymälämme avautuu viikolla 23

Koronavirusepidemian leviämisen hillitsemiseksi myymälämme ja valokuvastudiomme on suljettuna. Näillä näkymin pääsemme kuitenkin avamaan taas viikolla 23. Tiedotamme tarkemmasta aikataulusta myöhemmin. Siihen asti jatkamme työskentelyä etänä.

info@studiokupu.fi / 0403249127

Kesän kuvauksista -20%

Koronaepidemian aiheuttaman epävarman tilanteen vuoksi tarjoamme asiakkailemme nyt kaikista kesälle  (1.6. – 1.9.2020) varatuista kuvauksista -20% alennuksen, jos maksat palvelun ennakkoon. Maksuvaihtoehtoina meillä käy Mobilepay (toimii myös etänä), verkkomaksaminen tai lasku.

Ajanvarauskalenterimme ei juuri nyt ole käytettävissä, mutta voit varata ajan ajanvarauslomakkeella, sähköpostitse info@studiokupu.fi tai puhelimitse 0403249127. 

Sekä studio-, että miljöökuvausaikoja on tarjolla runsaasti!

 

Miten voin auttaa?

Tykkää, jaa & kommentoi

Tässä tilanteesa some ja seuraajat ovat pienyrittäjälle kultaakin kalliimpia. Kerro kaverille Kupusta ja tykkää kuvistamme! Palautetta ja uusia ideoita saa myös heitellä vapaasti inboxiin. Allaolevista linkeistä pääset somekanaviimme.

Instagram

Facebook

 

Verkkokauppa
Lahjakortit ja kuvatuotteet ovat erinomainen lahja itselle tai läheiselle. Olemme valinneet muutaman tuotteen, joita lämpimästi suosittelemme ostamaan juuri nyt:

Lahjakortit 

Taulut ja printit omista kuvista

Yllätystaulu

 

Kuva: Ani Koivisto / Malli: Betty Fvck

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!