Stadin söpöin kuvaamo

KORONAINFO

Miten ehkäisemme koronaviruksen leviämistä?

Studio Kupu on alusta asti noudattanut turvallisemman tilan periaatteita, mikä antaa loistavat raamit myös kriisitilanteessa toimimiseen. Noudatamme alueellisten viranomaisten suosituksia ja päivitämme käytäntöjämme jatkuvasti. Viimeksi päivitetty 12.12.2020 

Toivoisimme että liikkeessämme asioitaisiin vain täysin oireettomana.

Studio: Varatun kuvausajan voi ilman kustannuksia peruuttaa tai siirtää lyhyelläkin varoitusajalla, jos sinulla tai perheenjäsenelläsi ilmenee influenssaoireita tai olette altistuneet koronavirukselle. Myös kuvaajamme noudattavat tätä, joten tarkistathan ajanvarauksen yhteydessä yhteystietojen oikeellisuuden, jotta voimme mahdollisesti soittaa sinulle.

Myymälä: Jäämme pienimistäkin oireista kotiin, jolloin liikkeellämme saattaa olla yllättävä sairaspoissaolo. Tiedotamme tästä sosiaalisen median kanavissamme (Instagram ja Facebook) ja mahdollisuuksien mukaan laitamme myös lapun liikkeen oveen. Pahoittelemme jo etukäteen tästä aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä tänä haastavana aikana.

Käytämme kasvomaskeja ja suosittelemme sitä myös asiakkaillemme. 

Studio: Kuvaustilanteessa kuvattava ei luonnollisestikaan voi käyttää maskia, mutta ne kuvaajat, joilla ei ole terveydellistä estettä tähän, käyttävät kasvomaskia. Huomioithan kuitenkin, että  kuvauksissa ollaan samassa tilassa yli 15 minuuttia, joten riski on aina olemassa. Teemme kaikkemme, jotta riski olisi mahdollisimman pieni.

Myymälä: Toivomme, että asiakkaamme käyttävät mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia liikkeessämme asioidessaan. Henkilökuntamme asettaa maskin päähän asiakkaan astuessa sisään, joten odotathan pienen hetken jotta ehdimme tekemään tämän hygieenisesti.

Käsienpesulla on tärkeä rooli tartuntojen ennaltaehkäisyssä.

Heti oven lähettyville on laitettu käsidesiä asiakkaille ja liikkeessämme on myös mahdollisuus käsienpesuun.

Lisäksi olemme tehostaneet siivouskäytäntöjämme ja huolehdimme tilan riittävästä ilmanvaihdosta. Kivijalassamme asioidaan normaalitilanteessakin pääosin 1-2 ihmistä kerrallaan, joten varsinaisesta ruuhkasta ei tarvitse murehtia.

Lämpimästi tervetuloa Kupun alle! 

Alppilan myymälä ja pikkustudio
Viipurinkatu 8

Vallilan valokuvastudio
Hämeentie 77 

info@studiokupu.fi 
0403249127

Miten voin auttaa?

Tykkää, jaa & kommentoi

Tässä tilanteesa some ja seuraajat ovat pienyrittäjälle kultaakin kalliimpia. Kerro kaverille Kupusta ja tykkää kuvistamme! Palautetta ja uusia ideoita saa myös heitellä vapaasti inboxiin. Allaolevista linkeistä pääset somekanaviimme.

Instagram

Facebook

 

Verkkokauppa
Studio Kupun verkkokaupasta löydät kattavan valikoiman kotimaisten pienyrittäjien tuotteita aina laadukkaista kehyksistä korvakoruihin saakka!

Klikkaa verkkokauppaan!

 

Kuva: Ani Koivisto / Malli: Betty Fvck

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!