Studio Kupu muuttaa uusiin tiloihin marraskuussa 2022 ūü§©

Pitkän etsinnän jälkeen olemme vihdoin löytäneet uudet, upeat tilat Helsingin Kalliosta ja muutamme marraskuussa osoitteeseen Franzeninkatu 22. 

Muuton kunniaksi valokuvaukset -22% koodilla MUUTTO22


Olemme jo sulkeneet Alppilan myymälän ja 31.10.-4.11. välisenä aikana suljemme myös Vallilan toimipisteen ja toimimme jatkossa vain yhdessä osoitteessa.
Muuton kunniaksi voit nyt varata valokuvauksen uudelle studiollemme -22% listahinnoista ostamalla kuvauksen ennakkoon verkkokaupastamme koodilla MUUTTO22.
Kampanja on voimassa 4.10.-4.11. ja se koskee vain suoraan verkkokaupasta ostettavia kuvauspalveluita. Lisäkuvat veloitetaan tämän hetkisen hinnaston mukaisesti. Ennakkoon ostettu kuvaus tulee varata aikavälillä 7.11.-30.12.2022. 

Loistava tilaisuus varata esimerkiksi suosittu perhekuvaus parhaaseen sesonkiaikaan! Studio Kupussa tehdään paljon ihastuttavia kuvalahjoja jouluksi ja tänä vuonna pystymme teettämään valokuvat myös suoraan liikkeestämme, jolloin kuvia on mahdollista saada tavallista nopeammalla aikataululla.Kysyttävää? Saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostitse info@studiokupu.fi tai soittamalla arkisin klo 12-18 numeroon 0403249127
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.