Stadin söpöin kuvaamo

JOSEFIINA LILJA

”Auringonlaskujen metsästäjä, retkeilijä ja valokuvaaja.”

Josefiina valokuvaa Studio Kupussa opiskelujensa ohessa.

Josefiinan erikoistuminen valokuvauksessa on pehmeä ja lämmin sävymaailma sekä luonnossa että studiolla. Hänelle on tärkeää, että asiakkaalla on rento ja hyvä olo kuvaustilanteessa.

Josefiinan yksi lempiharrastuksista on kuunnella täysillä kuulokkeista suomiräppiä ja räpätä mukana.

Kyselyt sähköpostitse josefiina@studiokupu.fi

Kuvausta toteutettu Studio Kupussa

Kuvaus työstössä tällä hetkellä

Potretit studiossa

Kuvissani haen hymyä, haen sinusta sellaisia kauniita piirteitä, joita haluat korostaa. Haluan taltioida palan sinua, osan sinua näkymään kuviin. Tavoittelen tunnelmaa ja muistoja, joista tahdot jäävän jäljen.

Minun mielestäni studion etu miljöökuvauksiin nähden on varmuus – sadesää tai ulkomaailman myllerrykset eivät tule estämään, kun meillä on varaus sisätiloihin kalenterissa. Studio on meille loistava paikka kokeilla rauhassa erilaisia setuppeja ja ideoita. Olen varustautunut laajalla kattauksella ideoita ja visioita, ja erittäin avoimin mielin kuuntelemassa sinun ideoitasi ja ajatuksiasi. Näennäisen pienellä rakennelmalla voi saada aikaan valtavan erilaisia kuvia riippuen siitä, mihin haluamme kiinnittää huomiota ja mitä ideoita haluamme toteuttaa. Minua kiinnostavat erityisesti vaaleat ja pehmeät sävyt, ja haluan luoda kuviin lämpimän tunnelman.

Huomaa myös, että teen töitä ja opiskelen lasten parissa – siispä kuvat myös vastasyntyneestä, leikki-ikäisestä ja oikeastaan minkä ikäisestä tahansa onnistuvat toki!”

Potretit miljöössä, yksin tai yhdessä

”Ulkona saa ihania kuvia mihin tahansa aikaan vuodesta, kun osaa valita oikean hetken kuvauksille. Ulkona kirjaimellisesti vain taivas on rajana – voimme mennä johonkin sinulle tärkeään paikkaan, tai voin ehdottaa ideapankistani sinulle jotain, joka sopisi visioomme. Saat onnistuneita kuvia, oli sää sitten pilvinen tai aurinkoinen. Voimme kuvata perinteisiä portetteja vailla erityistä teemaa, tai voin ikuistaa sinut vaikka sinulle tärkeän harrastuksen parissa. Olen kuvannut ulkopotretteja vuosien ajan jokaisena vuodenaikana, joten luonnonvoimat eivät ole meille vastus, vaan inspiraation lähde!

Minulla on kokemusta myös lemmikkieläinten (niin koirien kuin siilinkin!) kuvaamisesta.”

Valmistujaiskuvat

KUPUN INSTAGRAM

[insta-gallery id="1"]
Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127