Stadin söpöin kuvaamo

NELLY TULIMÄKI

”Kameraa ei tarvitse pelätä, jos sitä pitää henkilö, johon voit luottaa.”

Nelly on melkoinen moniosaaja. Hän on Helsingissä syntynyt ja täällä kasvanut, mutta veri vetää Itä- ja Etelä-Eurooppaan, ja sen huomaa oikeastaan kaikessa mitä Nelly tekee. Hän on räiskyvä persoona ja usein kuuleekin, että hänen kanssaan on hauska kuvata ja hän saa kuvattavat kohteet rentoutumaan nopeasti vain olemalla oma rempseä itsensä.

Nellyn takataskusta löytyy vaatetusalan artesaanin sekä media-assistentin paperit. Freelance-kuvaajana Nelly on toiminut vuodesta 2008, joten kokemusta kaikenlaisista ihmisistä sekä kuvaustilanteista/olosuhteista on ehtinyt jo kertyä!

Nellyn pyrkimys on aina saada asiakkaat mahdollisimman rentoutuneiksi ennen kuvauksia, sillä hän tietää miten jännittävää kuvattavana oleminen saattaa olla, jos ei kameran edessä ole tottunut olemaan.

kuvausta tehty Studio Kupussa

Kuvausta työstössä tällä hetkellä

Yrityksille

Nelly on itsekin vanhana artesaanina vuosien varrella tuottanut erilaisia tuotteita, joten hän ymmärtää stailattujen ja houkuttelevien tuotekuvien tärkeyden markkinoinnissa.

Nellyltä onnistuu myös nettisivu- ja fiilistelykuvat liiketilan sisäpuolelta ja henkilökunnasta.

Potretit studiossa

 

Aina ei tarvitse olla painavaa syytä otattaa ammattilaisen kanssa itsestään kuvia, mutta kivaa vaihtelua se on ainakin somessa viliseviin selfieihin! Nellyltä saat niin CV-kuvat, valmistujaiskuvat kuin vähän fiinimmät potrettikuvatkin itsestäsi studiossa tai valitsemassasi miljöössä. Voit myös ottaa kaverin tai rakkaan lemmikkisi kainaloon ja ikuistaa yhteisen hetken kuvien muodossa, jotka kestävät katsomista vielä vuosienkin päästä.

Hää- ja kihlakuvat

KUPUN INSTAGRAM

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127