Stadin söpöin kuvaamo

SÄDE PUUSA

”Vaikka kuinka yrittäisin valokuvata jotain muuta,
päädyn aina samaan tulokseen;
Kaikki on synkkää ja värikästä.
Kai se on mun sielu. ”

Säde on Studio Kupun perustaja ja omistaja (eli markkinointipäällikkö, myyjä, siivooja, taloushallinnon ammattilainen, IT-tuki, henkilöstöpäällikkö, talonmies, asiakaspalvelija, verkkosivuston ylläpitäjä, Social Media Specialist ja sitten vasta valokuvaaja).

Säden erikoistuminen valokuvauksessa on aikuisten ihmisten potrettikuvaus, sekä esiintyville taiteilijoille kaiken kuvamateriaalin tuottaminen lyhyilläkin dediksillä. 

Lisäksi Sädeltä kannattaa kysyä neuvoa melkein mihin vain asiaan. Paitsi ruuanlaittoon. 

040 324 7968 
Puhelinaika ma-pe 12-18
sade.puusa@studiokupu.fi

Kuvausta toteutettu Studio Kupussa

Kuvausta työstössä

Esiintyvät taiteilijat

”Artistien deadline on lähes poikkeuksetta ollut eilen ja tähän tarpeeseen osaan vastata. Kuvat hoituvat promomateriaaleihin, sinkun kanteen ja Spotifyn vaatimat bannerit, sivupalkit ja profiilikuvat kilahtavat sähköpostiisi tarvittaessa oikeassa koossa. Ymmärrän artistien monikanavallista markkinointia ja osaan tarvittaessa antaa vinkkejä henkilöbrändäykseen ja kiinnostavaan somesisältöön, sekä miten omakustanteinen biisi herättää lehdistön huomion kattavalla pressipaketilla. Kysy rohkeasti, ei ole montaa asiaa mitä en tiedä!

Luottokuvaajalta hoituu kaikki, mitä artistin uralla tarvitset musiikkisi markkinoimiseen – keikkakuvat, laadukkaat promokuvat, sinkkujen kannet ja lisäksi luotettava verkosto eri alan osaajia, joilta luonnistuu esim. markkinointimateriaalin painatus, merch-tuotteiden suunnittelu ja toteutus, sekä erilaiset videoproduktiot.

Musa-alan lisäksi itselläni on laaja kokemus tapahtuma-alasta, komiikasta ja henkilökohtainen suhde teatteriin, dragiin ja burleskiin.

Kerro itsestäsi lisää sähköpostitse osoitteeseen sade.puusa@studiokupu.fi ja testataan oltaisko me hyvä match!”

Potretit studiossa

”Kuvien otattamiseen ei koskaan tarvitse olla erityistä syytä. Kuvia voidaan ottaa someen, mallikansiota varten, oman työn markkinoimiseen tai ihan puhtaasti omaksi iloksi.

Olen tottunut kuvaamaan ihmisiä, jotka eivät välttämättä tiedä mitä kameran edessä kuuluu tehdä. Koen, että ohjaaminen on tehtäväni ja hyvän lopputuloksen saavuttaminen on se, mistä minulle maksetaan.

Joillekin studiokuvaus on elämys ja vaikka itse sanonkin, se kannattaa kerran elämässään kyllä kokea.”

Potretit miljöössä

Yrityksille

”Nyt kun olen pyörittänyt kivijalkaa ja verkkokauppaa vuoden verran, koen olevani todellinen asiantuntija, mitä tulee pienen yrityksen markkinointiin. 

Olipa yrityksesi sitten verkossa tai fyysisessä myymälässä, olemme oikea yhteistyökumppani sinulle niin nettisivuissa, verkkokaupassa, graaffisessa suunnittelussa, markkinointimateriaalissa kuin henkilöbrändäyksessäkin. 

Jos jotain ei tiietä, se googlataan.”

KUPUN INSTAGRAM

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127