Stadin söpöin kuvaamo

KAUPPA

Studio Kupun myymälä on avoinna keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin kello 12-16 

Myymälä voit noutaa tai tehdä kuvatilauksen, varata kuvausajan, tulla passikuviin tai CV-kuviin ilman ajanvarausta tai ostaa myymälästä saatavia tuotteita sesongin mukaan. 

Tältä sivulta löydät myymälästä löytyvät tuotteemme. 

Myymälään voit myös tulla hengaamaan, juomaan kahvia tai miksei vaikka tekemään töitä meidän kanssa! 

Koirat ovat lämpimästi tervetulleita tiloihimme! 

Aukioloaikojen ulkopuolella Studio Kupu on auki sopimuksen mukaan. 

LAHJAKORTTI 

Studio Kupun lahjakortti on upea lahja läheiselle! 

Lahjakortin voi ostaa millä summalla tahansa ja sen voi käyttää valokuvauksiin tai kuvatuotteisiin. Lahjakortti on voimassa 12kk. Ostetuilla lahjakorteilla voit myös lunastaa myymälästä saatavia jälleenmyyntituotteita. 

Lahjakortti tulee käyttää kerralla ja se on voimassa 12 kuukautta ostosta. 

EKOGLITTER by Ruffle Army

 

Sitä löytyy seuraavana aamuna lakanoista, vessan lattialta ja kahvimukista. Tyttöystävän naamalta, koiran turkista ja sen kaverin vaatekaapista, joka veti sun kanssa eilen salmiakkishotit.

Meiltä löydät uudenvuodenbileisiin glitteriä, joka juuttuu kyllä vessan lattialle samaan tapaan kuin kaikki muukin, mutta ainakin se on biohajoavaa! 

Pääosin eukalyptuspuusta valmistettu ekoglitter käy silmäluomiin, huulille, iholle ja kynsiin ja sillä voi turvallisesti viimeistellä illan bilelookin 😎 Myymäämme ekoglitteriä ei ole testattu eläimillä ja se on myrkytöntä ja parabeenitonta. Lisätietoja glitteristä löytyy valmistajien sivuilta: https://www.glittershop.fi/fi/info

 

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Kuvausehdot: