Stadin söpöin kuvaamo 

KUVAUSEHDOT

Tervetuloa kuviin! Nämä asiat on hyvä tietää ennen sitä.
Päivitetty viimeksi 13.4.2021

Uuden kuvausasiakkaan muistilista:

✅ Olet tutustunut portfolioihimme ja pidit näkemästäsi. Hyväksyt, että tämä on se mitä saat.
✅ Tiedät, että kuvaamomme valokuvaajilla on erilainen tyyli kuvaamisessa ja kuvankäsittelyssä.
✅ Ymmärrät, ettemme voi luvata tiettyjä kuvia ja poseerauksia, emmekä kopioi kollegojemme ottamia teoksia. Jokainen kuvaustilanne on yksilöllinen ja        riippuu sekä kuvattavasta, että vallitsevista olosuhteista.
✅ Lupaat kertoa mahdolliset toiveesi etukäteen esimerkiksi ajanvarauksen ”Lisätiedot” -kohdassa tai sähköpostitse info@studiokupu.fi.
✅ Peruutat tai siirrät varatun ajan pienelläkin varoitusajalla, jos sinulle tulee influenssaoireita tai olet altistunut koronavirukselle.
✅ Kirjoitat varaamasi ajan ylös ja muistat tulla paikalle, sillä täysin peruuttamattomasta ajasta meillä on oikeus periä kuvausmaksu (199€) ja alle vuorokauden varoitusajalla peruutetusta ajanvarauksesta 50% (49,50€), ellei kyse ole  koronavirukselle altistumisesta.

Tilan käyttäjän muistilista:

✅ Kohtelet kuvauskalustoa ja tilaa paremmin kuin omaasi. Studio Kupulla on oikeus veloittaa rikkoutuneesta tavarasta kohtuullinen korvaus.
✅ Ilmoitat työntekijälle välittömästi, jos jotain menee rikki tai jokin lakkaa toimimasta.
✅ Tiedostat, että olet vastuussa myös niistä ihmisistä, jotka tilassa oleskelevat varaamanasi aikana.
✅ Peruutat tai siirrät varatun ajan pienelläkin varoitusajalla, jos sinulle tulee influenssaoireita tai olet altistunut koronavirukselle.
✅ Kirjoitat varaamasi ajan ylös ja muistat tulla paikalle, sillä täysin peruuttamattomasta ajasta meillä on oikeus periä 100% varauksen hinnasta ja alle vuorokauden varoitusajalla peruutetusta ajanvarauksesta 50%, ellei kyse ole  koronavirukselle altistumisesta.

Hinnat ja maksuehdot

Meillä käy yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay ja käteinen. Laskutus on mahdollinen yritysasiakkaille, ilmoitathan kuitenkin maksutavasta ennakkoon.

Ajantasaiset kuvausmaksut ja hinnastot löydät nettisivuiltamme osoitteesta http://studiokupu.fi/hinnasto. Noudatamme sitä hinnastoa, joka on ollut voimassa varauksen ajankohtana tai sitä hinnastoa, joka sinulle on sähköpostitse  kerrottu.

Kuvausmaksu maksetaan kuvauksen yhteydessä  ja valitsemasi kuvat  tilauksen yhteydessä. Saat valmiit kuvasi maksusuorituksen jälkeen kohtuullisessa ajassa.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). 

 

Mahdollisissa ongelmatilanteissa toimimme näin:

Lapsen huoltajana/vanhempana olet vastuussa lapsistasi kuvausten aikana. Jos lapsesi hajoittaa jotain, on rikkoutunut omaisuus korvattava kohtuullisella tavalla. Esimerkiksi, jos lapsesi nappaa jonkin esineen ja heittää sen lattialle, tämä esine täytyy korvata. Pyrimme kuitenkin tekemään tilasta mahdollisimman lapsiturvallisen ennen kuvauksiin tuloa.

Sama pätee myös koiriin. Jos koirasi hotkaisee jotain sellaista, mitä koirat yleensä eivät syö (eli kaikki muu paitsi ruoka), on tämä korjattava. Myös jos koirasi päästää tarpeitaan lattialle, toivomme että auttaisit siivoamisessa. 

Harvemmin tällaisia vahinkoja käy (meille ei vielä kertaakaan), mutta nämä on hyvä olla kirjattuna ylhäällä ennen kuin se päivä koittaa. 

❗ Huomoithan, että koirasi saa tulla studiollemme vain terveenä ja ajantasaisesti rokotettuna. Tiloissamme oleskelee usein 7-vuotias toimistokoira, joka on omistajalleen hyvin rakas. Koirakuvauspäivänä toimistokoira jää tietysti kotiin näkemään luuntäyteisiä päiväunia.
❗ Pidäthän koirasi kytkettynä tilaan tullessanne.
❗ Jos koiralla on häiriökäyttäytymistä, konsultoithan kuvaajaasi etukäteen.


Kuvien käyttöoikeudet

Mihin ainakin voit käyttää saamiasi kuvia?
Omiin sosiaalisen median profiileihisi (muistathan laittaa kuvaajan nimen julkaisun yhteytteen ?)
✅ Henkilökohtaisilla nettisivuillasi
✅ CV:ssä ja työhakemuksissa
✅ Tulosteiden ja taulujen tilaamiseen
✅ Läheisille lähetettäväksi (kortit, Whatsapp)

Mihin sinun tarvitsee aina kysyä kuvaajan lupa?
Jos haluat myydä kuvasi jollekin
❌ Jos tienaat kuvillasi rahaa (esim. alastonkuvat maksullisessa palvelussa)
❌ Jos haluat käyttää kuvaa työpaikan nettisivuilla
❌ Jos tapahtuman järjestäjä haluaa käyttää kuvaasi markkinointiin esimerkiksi FB-tapahtumassa
❌ Jos kuvassa esiintyy esimerkiksi toisen yrityksen vaatteita ja koruja ja tämä yritys haluaa mainostaa tuotteitaan/palveluitaan kuvallasi.
❌ Jos sanoma-, aikakausilehti tai verkkomedia tekee sinusta artikkelin ja pyytää ottamamme kuvaa käyttöönsä.
❌ Jos aiot muokata kuvia (poislukien rajaaminen). 

Hyvä tietää: Studio Kupu ei ole vastuussa kuvatuotteiden laadusta, mikäli teetät/tilaat itse valokuvia jostain muualta kuin meiltä. 

❤ Muista varmuuskopioida kuvasi! Pyrimme mahdollisuuksien mukaan lähettämään kuvatiedostot ensisijaisesti sähköpostitse, jotta löydät ne sieltä tarvittaessa. Emme kuitenkaan ole vastuussa kuvien säilyvyydestä.

❤ Alan käytännöistä poiketen, käytämme ottamiamme kuvia vain luvallasi.

 Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Kuvausehdot: