Meillä on oma studio!

Valokuvaajalla ei aina ole oikeaa ”työpaikkaa”. Keikkaa pukkaa milloin minnekin, kuvankäsittely tapahtuu koneen ääressä kotona tai läppäri sylissä tien päällä. Freelancerin arki on vaihtelevaa ja värikästä, aika ei käy tylsäksi eikä ”kasista neljään” -elämä useinkaan kateeksi.

Joskus sitä kuitenkin kaipaa sitä omaa tilaa, työtilaa, jossa saisi ammattiaan harjoittaa ja kehittää taitojaan erityisesti studiokuvaamisessa. Freelancer ikävöi usein myös työkavereita. Ihmisiä, hälinää, jutustelua arjen tekemisen ympärille.

Näistä lähtökohdista meille pyörähti käyntiin projekti nimeltä Studio Kupu. Sädellä oli jo ollut kimppastudio käytössä, mutta pienten mutkien kautta hän päätyi etsimään uutta, vähän enemmän omaa tilaa, ja potentiaalisen vuokratilan kortteleista mukaan tarttui Tiia.

Lähdimme katsomaan tilaa toiveikkaina, ja se oli odotuksiakin parempi: korkea, kaunis liiketila kaari-ikkunalla ja ihanan retrolla laattalattialla. Päätös napata vuokrasopimus haltuun tapahtui noin vartin palaveroinnin tuloksena hyvinkin äkkipikaisesti.

Nyt meille on tulossa oma studio! Suunnitelmia, ideoita ja inspistä on jo kasattu tekstiksi ja to do -listoiksi sadan metrin verran. Innostusta ja iloa on Studio Kuvusta tullut molempien elämään rutkasti jo suunnitteluvaiheessa.

Viikon päästä saamme vihdoin tilan haltuumme ja alamme rakentelemaan unelmiemme studiota.

Nettisivut ovat vielä hieman kesken, mutta rakentelemme niitä synkassa Kuvun kanssa. Piipahda siis toistekin katsomaan, mitä olemme saaneet aikaseksi. Ja tiedustele ihmeessä vaikka heti kuvausaikoja tai muita juttuja osoitteesta info@studiokupu.fi.

Oijoi! Upeeta! Nähdään pian!