Valokuvauspalvelut

 
Studio Kupu on erikoistunut henkilökuvaukseen ja uskomme siihen, ettei kuvien otattamiseen tarvitse aina olla erityistä syytä.


Studiomme sijaitsevat Alppilassa ja Vallilassa ja molemmissa tiloissa on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa. Siinä missä Alppilan 100 vuotta vanha kivijalkaliike luo kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, Vallila toimii enemmän puhtaana kankaana, jossa on tilaa inspiroitua ja luoda uutta.

Jokaisella kuvaajallamme on oma, ainutlaatuinen tyylinsä luoda valokuvia ja pyrimmekin valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kuvaajan. Kuvaushetki on yhteistyötä ja paras yhteistyö syntyy hyvästä henkilökemiasta.

Ajanvaraukseen

Lyhyet kuvaukset

Suosittelemme lyhyitä kuvauksia halutessasi laadukkaan ja edustavan kuvan nopeasti.
Lyhyeen kuvaukseen käytetään n. 15-30min ja se toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan ulkona studion lähettyvillä tai sisällä. Sisällä kuvatessa valokuvan tausta on valkoinen. 

Perinteinen kuvapaketti 100€

Tämä suosituin palvelumme sisältää noin 15-30 minuutin kuvauksen studiollamme, josta sinulle jää työkäyttöön soveltuva kuva ja lisäksi rennompi, sosiaaliseen mediaan soveltuva kuva.

Kuvaus toteutetaan Vallilassa, jossa taustavaihtoehtoina on beige, musta, valkoinen ja harmaa. Rennomman kuvan voi sään salliessa ottaa myös ulkona 🌞

CV-kuva 50€
Tyylikäs ja simppeli CV-kuva valkoisella taustalla esimerkiksi LinkedIniin, työhakemukseen tai työpaikan Intraan. Kuvan toimitusaika noin 5 arkipäivää. Sisältää yhden, kevyesti käsitellyn digikuvan. Lisäkuva 20€ (max 1 lisäkuva).

Somekuva liikkeen ulkopuolella 40€
Miljöökuva Alppilan myymälän ulkopuolella. Kuvausaika noin 15 minuuttia. Taustana voi olla esimerkiksi Lenininpuisto tai värillinen seinä.

Tämän kuvauksen valinneet asiakkaat ovat melkein kaikki tulleet toistekin 🥰 Sisältää yhden kevyesti käsitellyn kuvan noin 5 arkipäivän päästä kuvauksista.

Passikuva 26€
Virallinen passikuva laitettuna suoraan Poliisin järjestelmään.
Läpimenotakuu!
Virkailija hyväksyy tai hylkää passikuvan vasta kun hakemus on käsittelyssä. Jos kuva hylätään, laitamme sen veloituksetta uudestaan asemoituna järjestelmään. Jos kuva ei tässäkään tapauksessa mene läpi, voit tulla maksutta liikkeeseemme otattamaan uuden kuvan.

 

Valokuvaus studiossa tai miljöössä


Studio Kupu tarjoaa laadukkaat ja kattavat valokuvauspalvelut jopa neljän ammattikuvaajan voimin.

Esimerkiksi promokuvaukset, potrettikuvaukset, valmistujaiskuvat, hää- tai pariskuntapotretit, lapsi- tai perhekuvaukset, sekä tuote- ja henkilökuntakuvat yrityksille.
Kaikkien kuvausten kokonaiskesto on maksimissaan kolme tuntia.

Kuvaukseen sisältyy valokuvaus studiossa tai sovitussa miljöössä, kuvien valintahetki yhdessä valokuvaajan kanssa sekä kaksi korkealaatuista, käsiteltyä valokuvaa digitaalisessa muodossa.

Kuvausten hinta on 200€

 • Säde Puusa

  Erikoistuminen:

  Promokuvaukset esiintyville taiteilijoille / Valokuvat työkäyttöön / Brändikuvaukset / Boudoir

  Värikästä ja synkkää, kiitos!

  0403247968
  sade.puusa@studiokupu.fi
  Instagram: sade.puusa

 • Ani Koivisto

  Erikoistuminen:

  Vintage-tyyliset valokuvat / Pin up- ja boudoirkuvat / Klassiset muotokuvat

  Hiottua ja hallittua valaistusta!

  ani.koivisto@studiokupu.fi
  Instagram: anikoivistophotography

 • Aino Råman

  Erikoistuminen:

  Lapsi- ja perhekuvaukset studiossa &miljöössä

  aino@studiokupu.fi
  Instagram: ainoramanphotography • Essi Koski

  Erikoistuminen:

  Hääpotretit / Pariskunnat / Dokumentaarinen kuvaus / Kuvaukset luonnossa

  essi@studiokupu.fi
  Instagram: essiksi1 / 4
 • Kuva: Säde Puusa

 • Kuva: Ani Koivisto

 • Kuva: Aino Råman

 • Kuva: Essi Koski