Valokuvaus studiossa tai miljöössäSuunnittelu kuvaajan kanssa sähköpostitse tai puhelimessa.
Kuvausaikaa studiossa tai miljöössä 1-3 tuntia tarpeen mukaan.
Yhteinen kuvien katseluhetki yhdessä valokuvaajasi kanssa noin viikon päästä kuvauksista.
Kaksi valitsemaasi digitaalista valokuvaa huolellisesti käsiteltynä.

Kuvauksen hinta 190€
Lisäkuvat 35€ / kpl

Varaa tästä

Lyhyet kuvaukset

Suosittelemme lyhyitä kuvauksia halutessasi laadukkaan ja edustavan kuvan nopeasti.
Lyhyeen kuvaukseen käytetään n. 15-30min ja se toteutetaan asiakkaan toiveen mukaan ulkona studion lähettyvillä tai sisällä. Sisällä kuvatessa valokuvan tausta on valkoinen. 

Perinteinen kuvapaketti 100€

Tämä suosituin palvelumme sisältää noin 15-30 minuutin kuvauksen studiollamme, josta sinulle jää työkäyttöön soveltuva kuva ja lisäksi rennompi, sosiaaliseen mediaan soveltuva kuva.
Kuvaus toteutetaan Vallilassa, jossa taustavaihtoehtoina on beige, musta, valkoinen ja harmaa. Rennomman kuvan voi sään salliessa ottaa myös ulkona 🌞 

Jos työnantajallasi on tarkat ohjeet kuvaukseen tai kuvaan, varaathan tämän palvelun. Silloin kuvaukseen sisältyy yksi ohjeen mukainen valokuva.

CV-kuva 50€
Tyylikäs ja simppeli CV-kuva valkoisella taustalla esimerkiksi LinkedIniin, työhakemukseen tai työpaikan Intraan. Kuvan toimitusaika noin 5 arkipäivää. Sisältää yhden, kevyesti käsitellyn digikuvan. Lisäkuva 22€. 
Huom! Jos työnantajallasi on tarkat ohjeet kuvauksesta ja kuvasta, varaathan perinteisen kuvapaketin. 

Somekuva liikkeen ulkopuolella 40€
Miljöökuva Alppilan myymälän ulkopuolella. Kuvausaika noin 15 minuuttia. Taustana voi olla esimerkiksi Lenininpuisto tai värillinen seinä.

Tämän kuvauksen valinneet asiakkaat ovat melkein kaikki tulleet toistekin 🥰 Sisältää yhden kevyesti käsitellyn kuvan noin 5 arkipäivän päästä kuvauksista.

Passikuva 26€
Virallinen passikuva laitettuna suoraan Poliisin järjestelmään.
Läpimenotakuu!
Virkailija hyväksyy tai hylkää passikuvan vasta kun hakemus on käsittelyssä. Jos kuva hylätään, laitamme sen veloituksetta uudestaan asemoituna järjestelmään. Jos kuva ei tässäkään tapauksessa mene läpi, voit tulla maksutta liikkeeseemme otattamaan uuden kuvan.