Stadin söpöin kuvaamo

KUVAUSPALVELUT

Meistä

Studio Kupu on erikoistunut henkilökuvaukseen ja uskomme siihen, ettei kuvien otattamiseen tarvitse aina olla erityistä syytä.

Studiomme sijaitsevat Alppilassa ja Vallilassa ja molemmissa tiloissa on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa. Siinä missä Alppilan 100 vuotta vanha kivijalkaliike luo kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, Vallila toimii enemmän puhtaana kankaana, jossa on tilaa inspiroitua ja luoda uutta.

Jokaisella kuvaajallamme on oma, ainutlaatuinen tyylinsä luoda valokuvia ja pyrimmekin valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kuvaajan. Kuvaushetki on yhteistyötä ja paras yhteistyö syntyy hyvästä henkilökemiasta.

 

Meiltä luonnistuu: 
CV-kuvaus / Aikuisten potrettikuvaus / Promokuvaus / Brändikuvaus / Creative Nude -kuvaus (Boudoir, huomenlahja) / Lemmikkikuvaus /  Rakkauskuvaus / Perhekuvaus / Lapsikuvaus / Tuotekuvaus / Ruokakuvaus / Miljöökuvaus / Häät / Tapahtumakuvaus

Lapsikuvaus

Alk. 119€

Arvoistamme

Meille on tärkeää, että kuvaustilanne on mahdollisimman viihtyisä ja turvallinen. Emme oleta, emmekä arvostele, se ei ole tehtävämme. Koemme, että jokainen ansaitsee tulla nähdyksi – juuri sellaisena kuin on.

Turvallisuuden tunteeseen vaikuttaa tällä hetkellä myös maailmalla riehuva pandemia. Olemme tehostaneet siivousta, tiloistamme löytyy käsienpesumahdollisuus ja kaikki suuremmat kuvaukset siirretään automaattisesti Studio Kupu Vallilaan, jossa on helpompi ylläpitää turvavälejä. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä saapuessa ja lähtiessä ja myös me kuvaajat käytämme maskia. Jos kuvaajasi on ohjattu karanteeniin tai oireilee, tuuraamme toisiamme tai siirrämme kuvausajan matalallakin kynnyksellä.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita, joista voit lukea lisää täältä ?

Sivua päivitetään

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!