Stadin söpöin kuvaamo

KUVAUSPALVELUT

Meistä

Studio Kupu on erikoistunut henkilökuvaukseen ja uskomme siihen, ettei kuvien otattamiseen tarvitse aina olla erityistä syytä.

Studiomme sijaitsevat Alppilassa ja Vallilassa ja molemmissa tiloissa on oma, ainutlaatuinen tunnelmansa. Siinä missä Alppilan 100 vuotta vanha kivijalkaliike luo kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, Vallila toimii enemmän puhtaana kankaana, jossa on tilaa inspiroitua ja luoda uutta.

Jokaisella kuvaajallamme on oma, ainutlaatuinen tyylinsä luoda valokuvia ja pyrimmekin valitsemaan sinulle parhaiten sopivan kuvaajan. Kuvaushetki on yhteistyötä ja paras yhteistyö syntyy hyvästä henkilökemiasta.

 

Lyhyet kuvaukset

CV-kuvaus 50€ 
Kuvauksen kesto noin 15 minuuttia ja hintaan sisältyy yksi valmis kuva. Lisäkuvat 20€/kpl, kuitenkin maksimissaan 2 lisäkuvaa. Huomioithan, että käsittely on pientä perusparantelua.

Perinteinen kuvapaketti 100€
Kuvauksen kesto noin 30 minuuttia ja hintaan sisältyy kaksi valmista kuvaa, joista toinen on virallisempi CV-kuva ja toinen rennompi kuva esimerkiksi sosiaaliseen mediaan. Lisäkuvat 20€/kpl, kuitenkin maksimissaan 2 lisäkuvaa. Huomioithan, että kuvankäsittely on pientä perusparantelua.

Alppilassa valkoinen tausta, Vallilassa useampi vaihtoehto.

Passikuva 26€
Virallinen passikuva suoraan poliisin järjestelmään. Ei fyysisiä kopioita. Jos passikuvaan tulee kerralla useampi henkilö, hinta 20€/hlö. Voit varata passikuvauksen myös muun kuvauksen yhteyteen lisäpalveluna.

Somekuva liikkeen ulkopuolella 40€
Tämä sopii sinulle, joka kaipaat pikaisesti uutta profiilikuvaa someen tai rennompaa CV-kuvaa miljöössä!
Kuvauksen kesto noin 15 minuuttia ja kuvaus toteutetaan Studio Kupu Alppilassa liikkeen aukioloaikojen puitteissa. 

 

Perhekuvaus


“It didn’t matter how big our house was; it mattered that there was love in it.”
— Peter Buffett

Erilaisia perheitä on yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Perheeseen voi kuulua sukulaisia, lähimpiä ystäviä, kämppiksiä, useita kumppania ja lapsia, koiria ja kissoja… Oli perhemuoto mikä hyvänsä, me ikuistamme teidät mielellämme!

Kauttamme voit myös teettää perhekuvasta kauniin kotimaisen taulun.

 

Arvoistamme

Meille on tärkeää, että kuvaustilanne on mahdollisimman viihtyisä ja turvallinen. Emme oleta, emmekä arvostele, se ei ole tehtävämme. Koemme, että jokainen ansaitsee tulla nähdyksi – juuri sellaisena kuin on.

Turvallisuuden tunteeseen vaikuttaa tällä hetkellä myös maailmalla riehuva pandemia. Olemme tehostaneet siivousta, tiloistamme löytyy käsienpesumahdollisuus ja kaikki suuremmat kuvaukset siirretään automaattisesti Studio Kupu Vallilaan, jossa on helpompi ylläpitää turvavälejä. Suosittelemme kaikille asiakkaillemme kasvomaskin käyttöä saapuessa ja lähtiessä ja myös me kuvaajat käytämme maskia. Jos kuvaajasi on ohjattu karanteeniin tai oireilee, tuuraamme toisiamme tai siirrämme kuvausajan matalallakin kynnyksellä.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme turvallisemman tilan periaatteita.

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!