Stadin söpöin kuvaamo 

TAPAHTUMAT

q

Poikkeusaukioloajat

Ei poikkeusaukioloja 

Myymälä auki: 
Ke-Pe 12-18 
La 12-16

Kupun alla tapahtuu

Uutiset

Studio Kupu sulkeutuu

Studio Kupu sulkee ovensa 18.3. – 14.4. epidemian hidastamiseksi ja henkilökunnan ja asiakkaiden terveyden suojaamiseksi. ⁠Tänä aikana myymälämme ei jatka toimintaansa, eikä Kupussa järjestetä kuvauksia (poislukien jo sovitut, kaikkien terveydentila huomioiden).⁠ Jatkamme kuitenkin töitä etänä, minkä vuoksi esimerkiksi lahjakorttien ostaminen verkkokaupasta onnistuu vielä. Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä toivomme, että pääsemme takaisin studiokuvauksen pariin kesällä!

Uusi taustavaihtoehto!

Pehmeä beige on saapunut taustavalikoimaamme. 

Studiokuvauksissa taustan valitseminen on tärkeä osa suunnittelua. Tausta vaikuttaa tunnelmaan ja sitä kautta myös lopputulokseen.

Ajanvarauksen yhteydessä näet lisätiedoissa taustavaihtoehdot, joista voit helposti klikata mieleisesi. Meiltä luonnistuu myös erilaiset kangasvariaatiot, jotka voimme toteuttaa vaikka omasta kodistasi löytyvästä kauniista kankaasta 🙌🏻 Kirjoita vain lisätietoihin toiveesi ja olemme yhteydessä ❣️

Ajanvarauksemme on vaihtunut Timmasta Slottiin viikonlopun aikana käyttökokemuksen parantamiseksi. Ajanvaraus löytyy edelleen samasta paikkaa, osoitteesta http://studiokupu.fi/ajanvaraus ja vielä tällekin viikolle mahtuu pari kuvausta. Ollaan kuulolla 💫

Kupun palautelomake

Kupussa meille on tärkeää, että asiakkaat tuntevat olonsa kodikkaaksi kuvauksissa ja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Siksi arvostamme kaikkea palautetta ja käytämme sitä kehittääksemme toimintaamme entisestään.

Jos olet käynyt Kupussa kuvauksissa, voit täyttää palautelomakkeemme. Se vie aikaa noin kaksi minuuttia.

Kiitos jo etukäteen!

Tästä klikkaamalla pääset palautelomakkeeseen.  

 

Kuva: Säde / Studio Kupu
Malli: Kevin (IG)

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Kuvausehdot: