Stadin söpöin kuvaamo

TAPAHTUMAT

q

Poikkeusaukioloajat

31.10. Lauantai / Suljettu
5.11. Torstai / Suljetaan jo klo 16
14.11. Lauantai / Auki 10-18
22.12. – 3.1.2021 Joululoma / Suljettu

 

Kupun alla tapahtuu

14.11. Avoimet ovet Alppilassa

Studio Kupu mukana Alppilan avoimilla ovilla 14.11. klo 10-18.

Lisätietoa Facebookissa! 

Uutiset

Vieraskuvaajana Sonja Siikanen 18.10.

Studio Kupu saa ensimmäisen vieraskuvaajansa sunnuntaina 18.10. kun Sonja Siikanen saapuu Helsinkiin!

Kuvauspäivänä otamme kolme boudoir-kuvausasiakasta. Kuvaksen kesto on 1-1,5 tuntia ja voit valita itsellesi joko 10 digitaalista, käsiteltyä kuvatiedostoa hintaan 300€ tai koko kuvagallerian (kuvaajan valitsemat väh. 100 kuvaa) hintaan 550€.
Kuvaukset alkavat kello 12, 14 ja 16. Kuvaukset toteutetaan studiollamme osoitteessa Viipurinkatu 8, Helsinki.

Sonja kuvailee boudoirista seuraavaa:

“Boudoir on jotain henkilökohtaista. Se voi olla herkkää ja sensuellia, provosoivaa, outoa, seksikästä, voimaannuttavaa tai kaikkia näitä. Boudoir ei katso sukupuolta, kokoa, ikää eikä ulkonäköä – sä olet just hyvä ja tervetullut sellaisena kuin olet! Kokemuksena boudoir on paljon enemmän kuin pelkät kivat kuvat: se on itsensä voittamista ja katsomista uusin silmin.

Mulle on tärkeintä, että kuvattavalla on kameran edessä turvallinen ja hyvä olo. Kuvaajana olen sensitiivinen – jokaiset kuvaukset toteutetaan alusta loppuun asiakkaan ehdoilla, kuvauksissa ei kosketa ilman lupaa, eikä esimerkiksi kommentoida kuvattavan kehoa tai ulkonäköä.

Uskon vilpittömästi valokuvan voimaan sekä itsetuntoa korjaavana tekijänä, että muistojen “pankkina”. Jokainen ikävän kuvauskokemuksen läpikäynyt tietää, että valokuvaan linkittyy ikuisesti myös muisto kuvaustilanteesta. Kuvausten genrestä riippumatta on tärkeää, että se muisto on hyvä.”

Kuvaukset voit varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@studiokupu.fi. Kerro samalla myös toiveistasi ja kumman kuvauspaketin haluaisit. Toimithan ripeästi, paikkoja on rajatusti!

Lisää Sonjan kuvia osoitteessa
http://sonjasphoto.com 
tai Instagramissa (@sonjasphoto)

Kehykset saapuneet verkkokauppaan!

Kehykset saapuneet verkkokauppaan!

Saatiin tänään paikallisilta asukkailta toive kehyksistä ja toiveisiin on nyt vastattu! Pistettiin saman tien tohinaksi ja tilattiin Lahtelaiselta perheyritykseltä käsintehtyjä kehyksiä peräti kolmea erilaista mallia. Kehykset saapuvat myymäläämme jo ensi viikolla, mutta voit nyt tilata sellaiset itsellesi ennakkoon verkkokaupastamme ja noutaa myöhemmin meiltä myymälästä!

Esimerkiksi nämä kultaiset kehykset koossa 30 x 40 cm hintaan 25€. Kaikkiin kehyksiin kuuluu lasi, tausta ja ripustukset sekä vaaka- että pystysuuntaisille kuville ja julisteille.⁠

Jos valinnanvaikeus iskee, voit myös tulla ikkunashoppailemaan! Laita viestiä info@studiokupu.fi tai 0403249127 ja sovitaan aika, jolloin voidaan esitellä ikkunan läpi näitä kehyksiä.

⁠Ps. Esimerkkikuvassa olevat huonekalut on Sonja Ruuskasen suunnittelemia ja tekemiä. Kuvan on ottanut Säde.⁠

Kourallinen poikkeusajan palveluita lisätty valikoimaamme!

Voit nyt varata ajan muutamiin palveluihimme, jotka on räätälöity poikkeusaikaan sopiviksi ja kontaktivapaiksi.

Etämyynti 0€
– Tutustu valikoimaamme etämyynnin avulla!
– Voidaan toteuttaa puhelimitse tai videoyhteydellä (WhatsApp / FaceTime / Skype).
– Ei ostopakkoa!

Etäkuvaukset 10€ / kuva
– Toimitusaika viikon sisään kuvauksista. – Toteutetaan joko Skypellä tai FaceTimella.
– Ainutlaatuinen muisto poikkeusajasta!

Nouto 0€
– Varaa tuote verkkokaupasta ja nouda liikkeestä.
– Kontaktiton nouto.

Koirakuvaus (kontaktiton) 90€
– Tuo koirasi studiokuvauksiin ilman ihmiskontaktia.
– Voit ojentaa koirasi hihnan ja lempi makupalat ovensuusta.
– Kuvaus kestää noin 15-30 minuuttia koirasta riippuen.
– Hintaan sisältyy yhden koiran kuvaaminen.
– Ilmoitathan etukäteen, jos koirasi ei ole vielä sisäsiisti.
– Ei juoksujen aikaan
– Ei aggressiivisia, arkoja tai muutoin vaikeasti hallittavia koiria.

Tuotekuvaus, pienyrittäjät
Nyt on täydellinen ajankohta päivittää verkkokauppasi tuotekuvat! 

Minimimäärä 10 tuotetta, hinnat alkaen 150€, kysy lisää sähköpostitse tai soittamalla. 
info@studiokupu.fi ja 0403249127

Ihania uutuuksia tulossa verkkokauppaan!

Palvelualojen kysynnän laskun ja koronavirusepidemian myötä olemme viime aikoina keskittyneet enemmän tuotteiden myyntiin ja verkkokaupan tehostamiseen. Kaikki tuotteet on valikoitu huolella Säden toimesta ja ne tulevat kotimaisilta valmistajilta, jotka toimivat ekologisesti ja eettisesti omien arvojemme mukaisesti.

Ensi viikolla saamme ihanaan tuoteperheeseemme uuden tuttavuuden, Design By Hennin ja nämä kuvassa näkyvät kuusi erilaista korvakoruparia 😍⁠

Kaikkien myymiemme korvakorujen kiinnitysosat ovat kirurginterästä ja näissä Hennin korviksissa muotoilut osat ovat polymeerimassaa. Korut tehdään Hennin kotona alusta loppuun asti itse ja inspiraationa toimii usein värit ja niiden ihanat yhdistelmät. Hapsullisten korujen materiaalina toimii muliinilanka. ⁠

Hennin tavoitteena on tehdä uniikkeja korviksia, jotta jokainen voi tuntea itsensä uniikiksi. Ideana on se, että toisia täysin samanlaisia ei ole kellään. Se on käsintehdyn tuotteen taika ❤️⁠

Kohta voidaan varovaisesti jatkaa valokuvaustoimintaa, mutta siitä lisää myöhemmin 😘⁠

Studio Kupu sulkeutuu toistaiseksi

Studio Kupu sulkee ovensa 18.3. – 14.4. epidemian hidastamiseksi ja henkilökunnan ja asiakkaiden terveyden suojaamiseksi. ⁠Tänä aikana myymälämme ei jatka toimintaansa, eikä Kupussa järjestetä kuvauksia (poislukien jo sovitut, kaikkien terveydentila huomioiden).⁠ Jatkamme kuitenkin töitä etänä, minkä vuoksi esimerkiksi lahjakorttien ostaminen verkkokaupasta onnistuu vielä. Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä toivomme, että pääsemme takaisin studiokuvauksen pariin kesällä!

Uusi taustavaihtoehto!

Pehmeä beige on saapunut taustavalikoimaamme. 

Studiokuvauksissa taustan valitseminen on tärkeä osa suunnittelua. Tausta vaikuttaa tunnelmaan ja sitä kautta myös lopputulokseen.

Ajanvarauksen yhteydessä näet lisätiedoissa taustavaihtoehdot, joista voit helposti klikata mieleisesi. Meiltä luonnistuu myös erilaiset kangasvariaatiot, jotka voimme toteuttaa vaikka omasta kodistasi löytyvästä kauniista kankaasta 🙌🏻 Kirjoita vain lisätietoihin toiveesi ja olemme yhteydessä ❣️

Ajanvarauksemme on vaihtunut Timmasta Slottiin viikonlopun aikana käyttökokemuksen parantamiseksi. Ajanvaraus löytyy edelleen samasta paikkaa, osoitteesta http://studiokupu.fi/ajanvaraus ja vielä tällekin viikolle mahtuu pari kuvausta. Ollaan kuulolla 💫

Kupun palautelomake

Kupussa meille on tärkeää, että asiakkaat tuntevat olonsa kodikkaaksi kuvauksissa ja ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Siksi arvostamme kaikkea palautetta ja käytämme sitä kehittääksemme toimintaamme entisestään.

Jos olet käynyt Kupussa kuvauksissa, voit täyttää palautelomakkeemme. Se vie aikaa noin kaksi minuuttia.

Kiitos jo etukäteen!

Tästä klikkaamalla pääset palautelomakkeeseen.  

 

Kuva: Säde / Studio Kupu
Malli: Kevin (IG)

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!