Studio Kupu saa ensimmäisen vieraskuvaajansa sunnuntaina 18.10. kun Sonja Siikanen saapuu Helsinkiin!

Kuvauspäivänä otamme kolme boudoir-kuvausasiakasta. Kuvaksen kesto on 1-1,5 tuntia ja voit valita itsellesi joko 10 digitaalista, käsiteltyä kuvatiedostoa hintaan 300€ tai koko kuvagallerian (kuvaajan valitsemat väh. 100 kuvaa) hintaan 550€.
Kuvaukset alkavat kello 12, 14 ja 16. Kuvaukset toteutetaan studiollamme osoitteessa Viipurinkatu 8, Helsinki.

Sonja kuvailee boudoirista seuraavaa:

“Boudoir on jotain henkilökohtaista. Se voi olla herkkää ja sensuellia, provosoivaa, outoa, seksikästä, voimaannuttavaa tai kaikkia näitä. Boudoir ei katso sukupuolta, kokoa, ikää eikä ulkonäköä – sä olet just hyvä ja tervetullut sellaisena kuin olet! Kokemuksena boudoir on paljon enemmän kuin pelkät kivat kuvat: se on itsensä voittamista ja katsomista uusin silmin.

Mulle on tärkeintä, että kuvattavalla on kameran edessä turvallinen ja hyvä olo. Kuvaajana olen sensitiivinen – jokaiset kuvaukset toteutetaan alusta loppuun asiakkaan ehdoilla, kuvauksissa ei kosketa ilman lupaa, eikä esimerkiksi kommentoida kuvattavan kehoa tai ulkonäköä.

Uskon vilpittömästi valokuvan voimaan sekä itsetuntoa korjaavana tekijänä, että muistojen “pankkina”. Jokainen ikävän kuvauskokemuksen läpikäynyt tietää, että valokuvaan linkittyy ikuisesti myös muisto kuvaustilanteesta. Kuvausten genrestä riippumatta on tärkeää, että se muisto on hyvä.”

Kuvaukset voit varata laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@studiokupu.fi. Kerro samalla myös toiveistasi ja kumman kuvauspaketin haluaisit. Toimithan ripeästi, paikkoja on rajatusti!

Lisää Sonjan kuvia osoitteessa
http://sonjasphoto.com 
tai Instagramissa (@sonjasphoto)