Stadin söpöin kuvaamo

VASTUULLISUUS

 

Ostamme ensisijaisesti käytettynä

Meillä miltei kaikki huonekaluista itse kuvauskalustoon on käytettynä hankittuja. Molempiin toimipisteisiimme olemme ostaneet uutena vain käyttötavaraa, kuten ruuveja, siivousliinoja, vessapaperia ja itse tekemiseen vaadittavia askartelutavaroita. Kun kehitymme ja kasvamme yrityksenä, aiomme jatkaa käytetyn tavaran uusiokäyttämistä, vaikkei se taloudellisesti olisikaan enää tarpeellista.

 

Suosimme kotimaista

Yritysyhteistyö on tärkeä osa liiketoimintaa. Käytämme tavaroidentoimittajina ja yhteistyökumppaneina suomalaisia pienyrityksiä, jotka pyrkivät alihankinnoissankin huomioimaan kotimaiset raaka-aineet. Selvitämme yhteistyökumppaneidemme toimintaketjun mahdollisimman pitkälle ja painotamme jokaiselta valmistajaltamme eettisyyttä ja ekologisuutta tuotannon jokaisessa vaiheessa.

 

Kierrätämme oikeaoppisesti

Sitoudumme lajittelemaan roskamme oikein ja vaadimme huoltoyhtiöiltä laadukasta roskahuoltoa.

Tasa-arvo

Emme arvota ihmisiä sukupuolen, iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon ja vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen tai ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteen, vamman, terveydentilan, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. 

Tiloissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme oleta ja pyrimme tiedostamaan miten toimimme; miten puhumme, miten kosketamme ja miten katsomme muita. Kuuntelemme, jos joku kokee minkä tahansa tilanteen loukkaavana ja muutamme käytöstämme.

Turvallisemman tilan periaatteet yltävät myös työhömme valokuvaajina. Emme julkaise kuvia ilman lupaasi ja poistamme haluamasi kuvat pyynnöstäsi. Emme kajoa kuvanmuokkauksessa piirteisiisi ja huomioimme eettisyyden kaikissa vaiheissa. Emme näytä kuviasi yrityksemme ulkopuolisille henkilöille, emmekä arvostele kuviasi sisäisesti.

Pidämme huolta tietoturvasta säännöllisillä päivityksillä ja vahvoilla salasanoilla. 

Jokainen asiakas ja työntekijä on meillä ihminen, jota kohdellaan niin kuin toivoisimme itseämme kohdeltavan.

 

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!