Stadin söpöin kuvaamo

VASTUULLISUUS

 

Ostamme ensisijaisesti käytettynä

 Meillä miltei kaikki huonekaluista itse kuvauskalustoon on käytettynä hankittuja. Uuteen myymäläämme olemme ostaneet uutena vain käyttötavaraa, kuten ruuveja, siivousliinoja, vessapaperia ja itse tekemiseen vaadittavia askartelutavaroita. Kun kehitymme ja kasvamme yrityksenä, aiomme jatkaa käytetyn tavaran uusiokäyttämistä, vaikkei se taloudellisesti olisikaan enää tarpeellista.

 

Suosimme kotimaista

Yritysyhteistyö on tärkeä osa liiketoimintaa. Tulevaisuudessa käytämme tavaroidentoimittajina ja yhteistyökumppaneina yrityksiä, jotka käyttävät suomalaisia, laadukkaita raaka-aineita ja valmistavat esimerkiksi kuvatuotteet itse. Pyrimme myös selvittämään yhteistyökumppaneidemme toimintatavat ja suosimme yrityksiä, jotka kiinnittävät huomiota ympäristöön omassa toiminnassaan. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀

 

Kierrätämme oikeaoppisesti

Sitoudumme lajittelemaan roskamme oikein ja vaadimme huoltoyhtiöltä laadukasta roskahuoltoa. Monissa yrityksissä vaihdetaan kovaa vauhtia mm. kertakäyttöiset muovituotteet biohajoaviksi muovituotteiksi. Ajatus on ihana, mutta jää ajatuksen tasolle jos biohajoavia kertakäyttötuotteita ei kierrätetä oikeaoppisesti. Lisäksi mm. kauppakeskuksissa tulee kiinnittää enemmän huomiota siihen, että jokaisessa liikkeessä osataan käyttää huoltopihaa oikein ja kierrätyskontteja on perinteisten konttien lisäksi myös muoville, paperille, lasille, metallille, ongelmajätteelle ja tekstiilille. Me yritykset aiheutamme huomattavasti enemmän jätettä kuin tavallisessa kotitaloudessa aiheutetaan ja tähän tulee kiinnittää huomiota. ⠀⠀

 

Tasa-arvo

Emme arvota ihmisiä sukupuolen, iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon ja vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen tai ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteen, vamman, terveydentilan, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. 

Tiloissamme noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Emme oleta ja pyrimme tiedostamaan miten toimimme; miten puhumme, miten kosketamme ja miten katsomme muita. Kuuntelemme, jos joku kokee minkä tahansa tilanteen loukkaavana ja muutamme käytöstämme.

Turvallisemman tilan periaatteet yltävät myös työhömme valokuvaajina. Emme julkaise kuvia ilman lupaasi ja poistamme haluamasi kuvat pyynnöstäsi. Emme kajoa kuvanmuokkauksessa piirteisiisi ja huomioimme eettisyyden kaikissa vaiheissa. Emme näytä kuviasi yrityksemme ulkopuolisille henkilöille, emmekä arvostele kuviasi tai toimintatapojasi sisäisesti. Pidämme huolta tietoturvasta säännöllisillä päivityksillä ja vahvoilla salasanoilla. 

Jokainen asiakas ja työntekijä on meillä ihminen, jota kohdellaan niin kuin toivoisimme itseämme kohdeltavan.

 

Mitä muuta?

Mitä voimme tehdä enemmän ympäristön ja tasa-arvon hyväksi? Mitä jokaisen yrityksen tulisi huomioda omassa liiketoiminnassaan?

 

 

Viipurinkatu 8

00510 Helsinki

info@studiokupu.fi

0403249127

Tilaa Kupun uutiskirje!