Eino Nurmiston taidenäyttely "Rehellinen nautiskelija" 1.6. - 1.7.2023

Eino Nurmiston taidenäyttely "Rehellinen nautiskelija" 1.6. - 1.7.2023

Värikylläistä nautiskelua ja pehmeän sensuellia homoerotiikkaa

Somevaikuttaja, kirjoittaja, valokuvaaja ja kuvittaja Eino Nurmisto esittelee ensimmäistä kertaa kuvituksiaan näyttelymuodossa Pride-kuukauden aikana Studio Kupussa Helsingin Kalliossa.

Näyttelyn keskiössä ovat uudet, ennennäkemättömät teokset. Niissä ilo, nautinto ja erotiikka sekoittuvat kiehtovaksi värien leikiksi. Homoseksuaalisuus on inspiroinut ja kiehtonut taiteilijoita toki vuosisadasta toiseen, mutta Nurmiston töissä ilmaisu saa uusia pehmeämpiä ja pyöreämpiä muotoja kuin perinteisessä, lihaksiin ja nahkavermeisiin keskittyvässä perinteisessä kapea-alaisessa homokulttuurissa. Rehellinen nautiskelija vapauttaa nauttimaan häpeilemättä ja ilolla juuri siitä mistä parhaalta tuntuu.

Palkitun Homopojan opas -teoksen (Nemo, 2019) kuvituksia on toivottu usein nähtäville ja printtimyyntiin. Nyt tekijän omat suosikkikuvat ovat esillä näyttelyssä sekä ostettavissa myös printteinä Studio Kupun verkkokaupasta.
Näyttely järjestetään yhteistyössä Studio Kupun kanssa.

Studio Kupu on sateenkaariomisteinen yritys ja Stadin söpöin valokuvaamo ja värikäs erikoisliike, jonka valikoimaan kuuluu kuvauspalvelujen lisäksi mm. kotimaiset korut ja tarrat.

Franzéninkatu 22 
TI-PE 12-18 ja LA 12-17 

Pride-viikonloppuna 1.7.-2.7. näyttely on esillä Studio Kupun näyteikkunassa, sillä liikkeemme on kiinni ja olemme nautiskelemassa puistojuhlasta 🏳‍🌈
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.