Ohita ja siirry sisältöön

Tilaukset pakataan anonyymisti TikTokissa @studiokupu

Joulukorttikuvauspäivä lauantaina 11.11.

Joulukorttikuvauspäivä lauantaina 11.11.

Joulukorttikuvaukseen ovat tervetulleita niin aikuiset, lapset kuin lemmikitkin! Tänä vuonna käytämme taustavärinä tunnelmallista ruskeaa yhdistettynä kullan ja hopean värisiin hileverhoihin. Halutessanne verhot voidaan kuvauksen ajaksi siirtää pois, jolloin tausta on pelkistetympi. Studiolla on kuvauspäivän ajan tarjolla glögiä ja teemaan sopivaa rekvisiittaa. Pienille lapsille ja koirille löytyy söpö puukori, jonka päällä tai sisällä voi istua kuvauksessa. Jos lapsi ei pysy vielä istuma-asennossa, paras vaihtoehto on tulla kuvaan huoltajan kanssa, jolloin lapsi voi olla turvallisesti sylissä kuvauksen ajan. 

Kuvauksen järjestää Kupun kuvaaja Ninni. Hinta on 95€ ja se sisältää kaksi vapaavalintaista digitaalista kuvaa, jotka pääsee valitsemaan myöhemmin kuvagalleriasta. Kuvauksen kesto noin 15min. Gallerian kautta voitte ostaa myös Kupun printtituotteita. Teemme tarvittaaessa kuvaan myös teitä miellyttävän joulukorttitunnelman lisäämällä esimerkiksi reunukset ja tekstiä lisähintaan 10€/yhden kuvan muokkaus.

Esimerkkikuvan nallet toimivat vain malleina 🥰

Varaukset tapahtuvat tämän sivun kautta ja tilausvahvistus toimii myös varausvahvistuksena. Voit kirjoittaa ostoskorinäkymässä viestin kuvaajalle tai laittaa meille sähköpostia info@studiokupu.fi tai ninni@studiokupu.fi. Vastaamme mielellämme myös puhelimen kautta tapahtuviin tiedusteluihin myymälän aukioloaikona (ti-pe 12-18 ja la 12-17) numerosta 0403249127. 

Ilmoittaudu mukaan täällä!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.