Tilauksesta toimitukseen

Kaikki Studio Kupun tilaukset pakataan suoraan myymälästä käsin. Lähetämme Postin paketit ensisijaisesti postilaatikkoon toimitettavina pikkupaketteina. Jos paketin koko ylittää pikkupaketin mitat, se kuljetetaan lähimpään pakettiautomaattiin, jonka valitsemme toimitusosoitteen perusteella. Matkahuollon paketit toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Toistaiseksi emme tarjoa kotiinkuljetuksia, mutta aina saa kysyä!

Kun tilaus kilahtaa sähköpostiimme, käymme tilauksesi läpi huolella ja keräämme tuotteesi. Tarkistamme tuotteiden kunnon, pakkaamme ne sopivaan kuoreen tai laatikkoon ja kiikutamme valintasi mukaan joko Matkahuoltoon tai Postiin. Kun paketti on pakattu ja lähetetty, lähetämme sinulle lähetystunnuksella varustetun ilmoituksen.

Arkena ennen klo 18 tilatut tuotteet lähtevät heti seuraavan päivän kuljetuksen mukana luoksesi. Keskinmääräinen Postin ja Matkahuollon toimitusaika meidän tapauksessa on ollut 2-7 arkipäivää. Jos siis tilauksestasi on kulunut jo yli viikko, ole ihmeessä meihin yhteydessä ja selvitetään missä paketti menee!

Jos valitsit noudon, voit noutaa tilauksesi aukioloaikojen puitteissa jo mahdollisesti heti samana päivänä. Lähetämme sinulle ilmoituksen, kun tilauksesi on pakattu ja noudettavissa. 

Olemme aina yhteydessä, jos tilaukseen liittyy pienintäkään hämminkiä. 🌞

 info@studiokupu.fi
0403249127 
IG: @studiokupu