Tilauksesta toimitukseen

Kaikki Studio Kupun tilaukset pakataan suoraan myymälästä käsin. Lähetämme Postin paketit ensisijaisesti postilaatikkoon toimitettavina pikkupaketteina. Jos paketin koko ylittää pikkupaketin mitat, se kuljetetaan lähimpään pakettiautomaattiin, jonka valitsemme toimitusosoitteen perusteella. Tästä ei koidu lisäkustannuksia tilaajalle. Matkahuollon paketit toimitetaan lähimpään noutopisteeseen osoitteen perusteella. 

Kun tilaus kilahtaa sähköpostiimme, käymme tilauksesi läpi huolella ja keräämme tuotteesi. Tarkistamme tuotteiden kunnon, pakkaamme ne sopivaan kuoreen tai laatikkoon ja kiikutamme valintasi mukaan joko Matkahuoltoon tai Postiin. Kun paketti on pakattu ja lähetetty, lähetämme sinulle lähetystunnuksella varustetun ilmoituksen.

Kirjelaatikkoon viedyt Postin kuljetukset eivät toisinaan näy lähetystunnuksella ennen kuin paketti on toimitettu. Olemme selvitelleet asiaa Postin kanssa ja ainoa ratkaisu olisi toimittaa kaikki Postin noutopisteeseen, jossa paketit rekisteröitäisiin heti. Pienyrityksenä meillä ei valitettavasti ole resursseja tähän. Tarkastelemme asiaa uudestaan jos tilausmäärät merkittävästi kasvavat.

Tilaukset pakataan ja lähetetään myymälän aukioloaikoina (nettisivujen alalaidassa). Pääsääntöisesti tilaus siirretään kuljetukseen kahden arkipäivän kuluessa, joten toimitusaika vaihtelee 2-14 päivän välillä. Otathan meihin yhteyttä vasta, kun tilauksesta on kulunut viikko! Näin vältämme ruuhkia asiakaspalvelussa. 

Jos valitsit noudon, voit noutaa tilauksesi aukioloaikojen puitteissa jo mahdollisesti heti samana päivänä. Lähetämme sinulle ilmoituksen, kun tilauksesi on pakattu ja noudettavissa. 

Jos sinulle herää kysymyksiä, voit olla aina yhteydessä näissä kanavissa:

 info@studiokupu.fi
0403249127 
IG: @studiokupu