Palautukset

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus. (Voimassa 13.3.2024 alkaen tehdyissä tilauksissa.)

Myymälästä ostetuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, laita meille ensisijaisesti sähköpostia osoitteeseen info@studiokupu.fi. Lähetämme sinulle palautustunnuksen, jolla voit toimittaa tuotteen takaisin myymäläämme maksutta. Muita kautta palautettujen tuotteiden toimituskuluja ei korvata. 

Tuotteen tulee olla uutta vastaavassa kunnossa myös palautushetkellä. Selvästi käytettyjä tai käytössä vaurioituneita tuotteita ei voi palauttaa, eikä niitä korvata.

Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksessa käyttökelvottomaksi, lähetämme sinulle uuden tuotteen valokuvia vastaan. Reklamoimme kuljetuksen itse Postille / Matkahuollolle, mutta tarvitsemme todistusaineistoksia kuvia siitä, että tuote on tosiaan tuhoutunut kuljetuksessa. 

Palautusosoite (automaattisesti palautustunnuksen mukana): 
Studio Kupu / Photo Puusa
Franzéninkatu 22 LH 1-2
00530 Helsinki 
p. 0403249127

Huomaathan, että noutamaton paketti ei ole tilauksen peruutus/palautus, eikä se oikeuta kaupan purkautumiseen. Noutamattoman paketin uudelleenlähetyksestä veloitamme 10€. 


Alennustuotteilla ja kustomoiduilla tuotteilla (esim. printit ja taulut) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.